Tatvan haber, Bitlis Haber , Adilcevaz Haber, Ahlat Haber
HV
05 ŞUBAT Pazar 13:15

Tuba Ünsal Kimdir? Ünlü Oyuncu Tuba Ünsal Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Tuba Ünsal'in hayatı internet kullanıcıları tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Arama motorlarında "Tuba Ünsal Kimdir?" "Tuba Ünsal Kaç Yaşında?" aramaları yapılıyor. Tuba Ünsal ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

BİYOGRAFİ
Giriş Tarihi : 25-01-2023 16:56
Tuba Ünsal Kimdir? Ünlü Oyuncu Tuba Ünsal Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Tuba Ünsal (d. 7 Aralık 1981, Denizli), Türk oyuncu ve eski manken.

Denizli'de doğdu. İlkokulu Vize, Kırklareli’de, orta öğrenimini Şanlıurfa’da, liseyi ise İzmir’de okudu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü’nün birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi.

1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başladı. Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. Bunlardan bazıları; Çılgın Dersane, Mumya Firarda ve Vizontele Tuuba. Son olarak Ruhumun Aynası adlı dizide oynamıştır.

2004 yılında Cem Cantaş hayatını birleştiren Ünsal, 2006'da boşandı. 2012'de sona eren ikinci evliliğini Murat Pilevneli ile yaptı. Üçüncü evliliğini ise 2013 yılının mayıs ayında sunucu Mirgün Cabas ile yaptı. Oyuncunun Murat Pilevneli ile evliliğinden Sare Pilevneli, Mirgün Cabas ile evliliğinden Civan Mert Cabas dünyaya gelmiştir. 20 Şubat 2017 tarihinde İçerde dizisine katılmıştır.

Filmografi
1992 Mahallenin Muhtarları Kız Yardımcı Karakter
1998 Kara Melek Funda Yardımcı Karakter
1997 Ruhsar Eylem Konuk Oyuncu
1998 Kırık Hayatlar Yardımcı Karakter
1999 Ayşecik Yardımcı Karakter
1999 Kurt Kapanı Elmas Yardımcı Karakter
1999 Kıvılcım Pelin Başrol Oyuncusu

2000 Çarli İş Başında Genç Kız Yardımcı Karakter
2001 Savunma Yardımcı Karakter
2002 Karaoğlan Bayırgülü Başrol Oyuncusu
2004 Ruhun Duymaz Feray Başrol Oyuncusu
2005 Seni Çok Özledim Berfin Yardımcı Karakter
2005 Yeniden Çalıkuşu Çalıkuşu Handan Başrol Oyuncusu
2006 Ümit Milli Tuba Yardımcı Karakter
2007 Yemin Leyla Mermertay Başrol Oyuncusu

2009 Bu Kalp Seni Unutur Mu? Gülümsün Peker Doğan Başrol Oyuncusu
2009 Canını Sevdiğim İstanbul'u Oya Çakır-Komiser Yardımcısı Başrol Oyuncusu
2011 Tövbeler Tövbesi Pelin Taşpınar Başrol Oyuncusu
2013 Öyle Bir Geçer Zaman ki Filiz Yardımcı Karakter
2013 Bebek İşi Konuk Oyuncu
2014 Ruhumun Aynası Elçin Başrol Oyuncusu
2017 İçerde Handan

Elif ÇelikElif Çelik

YORUMLAR
ankara işçi ceza iş hukuku idari dava avukatı